v 10

och snart är den också slut och jag går in i vecka 11, nu känns det som tiden går lite fortare iaf....
Har funderingar att berätta för chefen i morgon... känns kanske en anings tidigt, men känner även att det skulle va skönt att få det gjort, bland annat pga att jag tycker det syns ganska mycket... dessutom om en vecka sticker vi utomlands, och när vi kommer hem så syns det säkert ännu mer...
Vore skönt att göra  det innan man åker så man inte behöver gå och tänka på det... att man måste berätta när man kommer hem.

Annars mår jag riktigt bra, illmåendet är typ helt borta!! så kanonskönt, nu börjat jag känna mig som vanligt. Lite trött fortf, och lite molande  värk, men annars mycket bra.!!:)
 
Vi har även berättat för mina föräldrar och mina systrar att V ska bli storebror i slutet på aprill och de blev så klart jätteglada!
 
I em kommer två ur mammagruppen hit med sina barn så de får leka lite! Alltid lika kul att träffas. Tänkte slänga ihop en äpplekaka. Funderade på brownies ett tag, men äpplekaka går nog snabbare och blir lite smidigare.


v 9 (8+2)

Känns som illmåendet har blivit en hel del mycket bättre, och det tackar jag verkligen för, men självklart är det nåt annat istället, magen har börjat krångla, känner mig orolig i magen, som det virvlar runt typ. sen måste jag typ rapa  hela tiden ( låter inte så trevligt, men så är det tyvärr) Känns som uppblåst typ, men inte så att jag måste gå på toa eller så, mest bara rapig.

När jag tittade tillbaka i min dagbok från förra gången jag var gravid, så verkade det som jag mådde såhär med magen då oxå, i börja på graviditeten, men men jag tror det blev bättre sen. så det hoppas jag verkligen på. Känner mig lite gnällig nu. men ville skriva ner det, för det kan va kul att kolla tillbaka å se hur jga mådde under min andra gravidtitet.  Ångrar att jag inte blogga om den första. skrev bara lite grann i minvanliga dagbok, men inte särskilt utförligt.
hade varit kul att kunnna gå tillbaka och och kolla nu när man är gravid igen, man har ju så himla dåligt minne.

Känns som magen bara växer på:) Vilket är härligt, men oroar mig massor oxå. Tänk om något hänt med embryot nu när jag inte mår illa längre... närr jag mådde illa så tänkte jag som så att det var ett tecken på att allt var som det skulle, fånigt att tänka så...

Godnatt

snart slutet på v 8

borde gå och lägga mig eftersom jag ska upp och jobba tidigt i morgon bitti...
tänkta bara skriva et par rader...
har vunnit två auktioner på tradera gällande gravidjeans-kjol.... en svart och en ljusgrå.
har redan fått hem den ljusgrå. den satt perfekt, förutom att magen fattades en så länge... men förhoppningsvis kommer den fylla ut kjolen sen:)

Blev så himla nöjd över kjolen som var i mycket fint skick och till ett väldigt bra pris. Därför så siktade jag in mig på att vinna ännu en auktion med den svarta kjolen, dock en annan säljare. Den svarta var använd endast ett par ggr, så den såg ut att va i kanonskick.

kanske betyder det otur att köpa gravidkläder så här tidigt... är ju bara i vecka 8...? Men denna vecka känns det som den vuxit mycket iaf:) Döljer den dock med en bra tunika på jobbet.

Känns som illamåendet släppt en aning, och det känns jü inte hel fel... men vågar inte ropa hej än så länge, det kanske kommer tillbaka... hoppas inte..

God natt!!

v.8 onsdag

Idag har jag mått lite minder illa, så det är  skönt... hoppas verkligen att det vänder nu!!!!
I morse tog jag på  mig en kort rutig kjol och svarta strumbyxor och svart top, var så nöjd med resultatet, tyckte jag såg så smal ut, inte alls gravid, bra tänkte jag...

bara det att efter lunchen på jobbet så kändes det som magen svällde upp av all mat och jag tyckte det syntes massor och att det hängde över som värsta valken över kjollinningen, då var jag inte så glad längre... fick gå och hålla in magen hela em, i typ 5 timmar, inte så bekvämt, måste nog tänka ett steg längre när jag ska gå till jobbet på fre, är ju ledig i morgon.

Det ska bli skönt med en ledig dag, ska gå till tandläkaren med V, för info. ska bli spännande. Sedan ska vi nog träffa en kompis och hennes dotter.

Känns som det aldrig blir vecka 12...oroar mig en del för missfall....
Nähäpp, bästa att gå och lägga sig, V har inte fattat det där med sovmorgon, han tycker det är lämpligt att gå upp halv sju alla dagar i veckan... pust... vill sova ut.. när man väl är ledig...

börjar synas nu... v. 8

är jätteglad över det, samtidigt som jag fortfarande vill dölja det för omvärlden ca 4 veckor till... men det kan nog bli svårt...

Byter kläder flera ggr innan jag ska iväg på nåt, tycker att det syns att jag är gravid i typ allt jag tar på mig... det som funkar allra bäst är svarta strumbyxor, jeanskjol och svart top. då syns det inte så väl att magen hänger över... och den hänger bara över på ett sånt sätt att man ser lite småtjock ut... är ju inte så kul, man längtar tills att man ser att det är en gravidmage... inte att man ätit för mycket onyttigt..

vill verkligen inte att det ska synas än på jobbet...hm.. bäst att fundera ut lämplig klädesel inför morgondagens jobb..

v.8 (7+1)

känner att jag inte vill klaga... men detta illamående går ju aldirg över känns det som. Hoppas det ger med sig snart. har känt så typ hela veckan. Måtte det bli bättre när jag går in i vecka tolv

vi ska nämligen åka utomlands en sväng, och det skulle inte kännas så roligt att må illa när man ska flyga och koppla av på semestern... Men många säger ju att det brukat gå över i vecka tolv, så det hoppas jag verkligen.

På em var jag och V hos min bästa vän och deras dotter och tog en fika. Hon är ju min bästa vän och henne kände jag att jag var tvungen att berätta för, så det blev väldigt tidigt, redan i vecka 5. och hon tror att det är en liten tjej som ligger där inne, bara för att jag mår så illa.... men jag vet inte om man ska tro på det.
En del mår ju illa även om det blir en kille.

Börjar synas lite nu, känns lite svårt vad man ska ta på sig, man vill ju inte se lite småfet ut, Vill inte att det ska synas än, eftersom jag bara är i v 8 än så länge....

RSS 2.0