Det blev inget:(

är jättebesviken och ledsen, deppig. Det blev visst inget denna gång heller. Skrev för ett par dagar sen att jag inte kände något. Men dagen efter det så började jag känna lite molande mensverk. Inte alls så mycket som förra gången. Då hade jag verkligen jätteont.  Den här gången kändes det bara lite ont. På Gjorde ett grav test på bim-3. Gjorde testete på kvällen och det visade neg.Och då kände jag på mig att det inget skulle bli nåt. Mensen kom sedan punktligt igår kväll.

Skit också, hoppades verkligen att det skulle ta sig denna gång. Kändes som vi gjorde att rätt genom att ha sex dagarna innan äl och samma dag och dagen efter. VARFÖR tog det sig inte?????

Sambon är ändå hoppfull och säger at det kommer fler ggr att föröka. Att jag inte ska oroa mig. Men jag gillar att planera, och detta är ju inget man kan planera. Därför blir jag så besviken när det inte gick vägen. Trodde verkligen det.

Han tycker att jag ska glädjas å sonen vi har och det gör jag ju verkligen oxå såklart!! Han är ju det underbaraste och finaste som finns:)  Men det skulle var härligt att få ett syskon till honom....

Nu är det ju två jättelånga veckor till äl..... suck... Men nu jag gick på semester idag och har inte tänkt att den ska bli deppig av det här. Ska istället försöka att njuta av att vara tillsammans vi tre. Fixa hemma med huset och träffa vänner och familj.  Åka och bada och ha det skönt. Hoppas nu bara att vädret håller i sig.


tror inte jag är gravid....

känner mig så himla ogravid. Allt känns precis som vanligt, känner inget. Vid förra gravidtiteten så kände jag molande menvärk en vecka innan... och nu känner jag absolut inget.... skittråkigt att jag verkligen kännner på mig att det inte blev nåt denna gång.

Å andra sidan så förra månaden hade jag molande mensvärk ändå direkt efter äl, och trodde bergis att jag va gravid just därför... så kanske är det tvärt om nu.

Mensen kommer säkert några dagar sent den här gången, bara för att man ska börja hoppas och tro, men sedan inse att det inte blev nåt.

Räknade ut att nästa äl kommer infinna sig typ ganska exakt när vi kommer vara på semester och bo tillsammans i en stuga med våra närmaste vänner och deras föräldrar, känns ju inte särkilt kul. Kommer ju blir skitsvårt att få till det då.... åh, jag bara dör känner jag ... varför blir det aldrig som man önskar, ibland känns det som allt går i mot en.... tråkigt inlägg det blev....

lång väntan

Försöker att  inte tänka så mycket på om jag är gravid eller inte. Idag har jag inte känt nåt. Känner mig väldigt ogravid. Men det tar ju ett tag innan ägget fäster, så det är väl inte så lustigt om jag inte känner nåt. Försöker fylla dagarna med olika aktiviteter. Jag är ledig ett par dagar i veckan eftersom jag inte jobbar heltid än.

Är så himla skönt, att få tid med V, se hur han utvecklas. Händer grejer varje dag. Han bluddrar å "pratar" mer och mer. Vi passar på att träffa  kompisar eller bara är hemma å badar i poolen. Vilket han älskar!!V börjar kännas som himla stor, ingen bebis längre. Saknar det där när han var så liten.... Längtar efter en ny liten knodd. Har tänkt mig att två barn skulle passa för oss. Men hur blir det då sen när man fått de två små( om det vill sig väl) Kommer man känna sig nöjd då? Eller vill man uppleva ännu en grav? Och ett nytt liv? Blir man någonsin nöjd?

Skulle bli så tacksam och jätteglad om det visar sig att jag är gravid denna gång! Upplevde min förra grav så himla positiv. Mådde bra hela tiden i stort sätt. hade lite ont i ryggen på nätterna när jag sov sista månaderna. Men mot slutet jobbade jag bara halvtid. och då blev det lite bättre. Men är inte säkert att nästa grav blir likadan. Kanske blir illamående denna gång....Nä det får vi hoppas att jag inte blir. Men blir jag gravid  så ska jag inte klaga utan bara vara jättelycklig över att vara gravid!!!!

glidmedel???

fick utslag på äl-stickorna i fre, lör och sön. Har haft sex varannan dag sedan en vecka innan äl. Jag hoppas och hopppas. Men läste nyss på nätet att man skulle undvika att använda glidmedel, för då försämrades chanserna. Mitt hjärta sjönk som en sten till botten. Vi använde glidmedel de två sista gångerna vi hade sex. NU tog det sig säkert inte.... ångest.... varför kollade jag inte upp det innan. hade inte en tanke på det... Nu har jag em oöndlig väntan framför mig..... men har nu känslan av att  inte va gravid.....


RSS 2.0